De Treeswijkhoeve

Vorige Artikel 2 van 11 Volgende
€ 45,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

  

Beeldsmaak is geen kookboek of receptenboek, ook geen jubileumboek om het verleden te belichten, maar een belevingsboek dat inspireert om de toekomst nog mooier en lekkerder te maken. In oktober 2008 presenteerden Dick en Anne-Laura Middelweerd hun eerste boek. Met Beeldsmaak schreven zij, 20 jaar na de opening van De Treeswijkhoeve, geschiedenis.

Het team van De Treeswijkhoeve is voortdurend op zoek naar de perfecte compositie van smaak, kleur en textuur. Een zoektocht naar de volmaakte balans tussen verschillende ingrediënten. Maar zij zouden zichzelf niet zijn door zomaar een beproefd recept te presenteren. Liever verrassen zij.

Samen met geroemd culinair fotograaf Tony le Duc en ontwerpbureau Edhv bundelde CuliCultuur.Com als redacteur de krachten in het culinair document ‘Beeldsmaak’. Een boek dat de heersende trends ontstijgt. Geen kookboek, maar een inspirerend stijlboek waarin design, fotografie en food samenkomen. Met als doel te verrassen, verwennen en vermaken met beeld- en smaakcomposities. Vervreemdende stillevens in contrast met persoonlijke sfeerbeelden. Een zintuiglijke ervaring.

© 2019 - 2023 Uitgeverij bouillon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel