Bijzondere boeken
- leDuc/Serie KOOK ZE!
deel I, II, III, IIII en IIIII
Bekende journalisten, schrijvers, illustrators en fotografen brengen interessante achtergrondinformatie over eten en eetcultuur. Een magazine en kookboek in één, afgewerkt met oude druktechnieken…€ 65,00 - leDuc/Simple Food
Is verkocht
Sergio Herman goes home. Hij trakteert de lezer met basisbereidingen voor elke dag. Met de ervaring van een superchef toont hij smakelijk en eenvoudig te bereiden recepten. Ver weg van de restaurantkeuken met… - leDuc/l'Amour de moules
Een boek in zeer ongewone uitvoering: waarom er voor een stevig papieren omslag is gekozen, die wordt afgedekt door nog weer een papieren omslag (dat er vermoedelijk af gehaald moet worden), is me een raadsel. Een kwetsbaar boek,…
€ 32,00 - leDuc/De keuken van ons vader
Dit boek gaat over 'vaders die graag achter het fornuis staan en in de potten roeren voor de familie en vrienden'. Want niet alleen de moeders zijn keukenprinsessen, ook vaders staan aardig hun mannetje in de…
€ 22,50 - leDuc/Garage culinair
is verkocht
Ambachtelijke producten om thuis te maken.
Weten waar je voedsel vandaan komt, is een vraag waar steeds meer mensen mee bezig zijn. De beste manier om erachter te komen is het zelf te maken: pens draaien,… - leDuc/Pure C Kookboek
Sergio Herman en chef-kok Syrco Bakker selecteerden voor dit boek hun favoriete 50 recepten en 70 basisrecepten. Behalve de vlees-, vis- en groentegerechten zijn er ook hoofdstukken met recepten van tapa's, classics, sweets en de…
- leDuc/Outdoor cooking
Na lente- en zomerrecepten uit Outdoor Cooking 1, nu recepten voor de herfst en winter. Originele feestideeën voor buiten: een druivenplukkersfeest, een paddestoelenzoektocht, een vissersfeest, een culinaire rally per 4X4, een…
€ 27,50 - leDuc/Carnet de cuisine Piet Huysentruyt
Het zesde deel in de persoonlijke en succesvolle reeks Carnet de cuisine De excentrieke chef-kok Piet Huysentruyt snelt in zijn kookprogramma's iedereen ter hulp, lost alle culinaire problemen op en geeft op de koop toe nog…
€ 45,00 - leDuc/Desire van Sergio Herman
DESIRE: Kroniek van Sergio Hermans laatste jaar Oud Sluis, een heruitgave in pocketformaat. Desire. Reflecties van een topchef beschrijft het laatste jaar van chef-kok Sergio Herman bij het inmiddels gesloten restaurant Oud Sluis.…
€ 17,50 - leDuc/Vijf seizoenen koken met Geert van Hecke: De Karmeliet
De papieren cover heeft de echte cover van het boek uitstekend beschermd. Het hele boek is zo goed als nieuw.
De Karmeliet klinkt als muziek in de oren van elke rechtgeaarde gourmand. Alles in dit appetijtelijke boek staat in het…€ 25,00 - leDuc/Ons Eten van Mac van Dinther
Behoort bij de lijst van boeken van Tony Le Duc, maar niet echt een bijzònder boek...
Volkskrant-journalist Mac van Dinter dook in de wereld achter de Nederlandse maaltijd. Waar groeien de tomaten voor de soep van Unox? Hoe…€ 15,00 - leDuc/Homarus box
Is verkocht
De drie culinaire naslagwerken van Uitgeverij Homarus in één box:∙ De Basis
∙ Het Product
∙ Het Gerecht
De Basis is het allereerste boek dat Uitgeverij Homarus uitbracht.
Het is een statement: wie wil koken…