Bijzondere boeken
- Willy Slavinski
(Dit boek verkopen we voor Arjan Smit van (voorheen) De Pronckheer in Cothen. Nagelnieuw, echt een kunstwerk).
Avantgarde in de Belgische gastronomie
25 jaar geleden, op 27 april 1992 sterft in Gent een visionair kok, amper 44…€ 70,00 - Carnet de Cuisine
Puntgaaf, indrukwekkend rijtje boeken. In één koop, inclusief verzendkosten:
Carnet De Cuisine ~ Van Hecke
eenvoudige recepten uit de Noordzee
Geert Van Hecke restaurant de KarmelietCarnet De cuisine ~ Van Hecke
eenvoudige…€ 140,00 - The Culinary Chronicle, Volume 7
Nog een puntgaaf en jarenlang gekoesterd boek:
The Culinairy Chronicle
Deel 7The Best of Belgium – Luxembourg & The Netherlands
ISBN: 3775006060
De complete serie, acht delen, kost €…€ 99,00 - Proeven van Bekwaamheid, Special Edition
Proeven van Bekwaamheid, Special Edition
editie 0503/2000, 3e druk 2009.
Twee gesigneerde boeken:
-100 exclusieve recepten van sterrenkok Margo Reuten
-Proeven van Bekwaamheid (259 pagina’s)
-Special Edition (119…€ 95,00 - Historic Heston
Historic Heston
ISBN 9781408804414
Nagelnieuw, en inmiddels in Nederland al nergens meer te koop. Een waanzinnig mooi boek.
Heeft hier netjes een decennium op de plank gelegen, dus tijd dat iemand anders er blij mee wordt…€ 145,00 - Louise te Poele FARMERS
Onze vormgever Harald Slaterus wist natuurlijk van de zoektochten naar bijzondere coverfoto's.
In 2017 maakte hij een kunstboek en kwam daarbij foto's tegen van Louise te Poele.
"Echt iets voor bouillon", schreef hij me.
Gelukkig…€ 19,00 - Iedere zondag heerlijke taart
Bij de bijzondere boeken, omdat het een ongewoon boek is, dat best nog eens in het zonnetje gezet mag worden. Supermakkelijke recepten, oordeelde onze bakschoondochter.
Elke zondag heerlijk taart BdeB
De maakster, Caroline Lebar,…€ 12,50 - Nick Bril 33
Nick Bril 33, tekst Pascale Baelden, foto's Jan Mast
2018 Nederlands Hardcover
ISBN 9789401449724
224 pagina's
Als je zoekt op dit ISBN, krijg je het standaardboek, maar nergens op internet déze uitgave.
Het gaat hier om het…€ 249,00 - Gualtiero Marchesi
Gualtiero Marchesi.. sapere di sapori..! .. a relish for flavours!
Dieci anni con grand gourmet
(echt, dat is de titel)
Een prachtig boek dat gemaakt werd in 2000 en dat Will Jansen en Alain Caron zwierig gesigneerd en…€ 199,00 - Een bijzondere cuisson, maar niet zonder risico
De Nederlandse fotograaf Pieter Ouddeken werkte als docent fotografie aan de Haagse Kunstacademie. Zijn prachtige stillevens, met levensmiddelen maar ook vogels, servies en schelpen, waren voor Robert Kranenborg aanleiding zijn…
€ 29,00