leDuc/Simple Food

Artikel 2 van 23

Is verkocht

 

Sergio Herman goes home. Hij trakteert de lezer met basisbereidingen voor elke dag. Met de ervaring van een superchef toont hij smakelijk en eenvoudig te bereiden recepten. Ver weg van de restaurantkeuken met ingrediënten die overal verkrijgbaar zijn.

Sergio Herman groeide op in de keuken van familierestaurant Oud Sluis*** in het Zeeuwse Sluis, waar hij vijfentwintig jaar lang kookte. In 2013 sloot hij de deuren, zodat hij zich kon toeleggen op nieuwe projecten. Inmiddels is Sergio de bezieler van vijf restaurants: Pure C**, AIRrepublic* en Blueness in Cadzand Bad en Le Pristine* & The Jane** in Antwerpen. Daarnaast is hij mede-oprichter en culinair verantwoordelijk voor het frites-concept Frites Atelier. Tevens verschenen van zijn hand diverse bestsellers, waarvan o.a. Smaakmakers, Just cook it, Sobremesa en New Italian.

De teksten zijn van Mara Grimm.

Het boek is nieuw en onbeschadigd.

Foodtube over het boek:
https://media.s-bol.com/Y7rZVn52Ky7O/720p.mp4

 

 

© 2019 - 2024 Uitgeverij bouillon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel