Bijzondere boeken
- L'art de la cuisine de Guy Martin
L'art de la cuisine de Guy Martin
Engels Hardcover 9784915743108 636 pagina'sL'art de Guy Martin is een indrukwekkend, innovatief receptenboek dat drie sterren chef Guy Martin heeft gemaakt met de Japanse fotograaf Yoshihiro…€ 700,00 - Een bijzondere cuisson, maar niet zonder risico
De Nederlandse fotograaf Pieter Ouddeken werkte als docent fotografie aan de Haagse Kunstacademie. Zijn prachtige stillevens, met levensmiddelen maar ook vogels, servies en schelpen, waren voor Robert Kranenborg aanleiding zijn…
€ 22,00 - leDuc/Serie KOOK ZE!
deel I, II, III, IIII en IIIII
Bekende journalisten, schrijvers, illustrators en fotografen brengen interessante achtergrondinformatie over eten en eetcultuur. Een magazine en kookboek in één, afgewerkt met oude druktechnieken…€ 65,00 - leDuc/l'Amour de moules
Een boek in zeer ongewone uitvoering: waarom er voor een stevig papieren omslag is gekozen, die wordt afgedekt door nog weer een papieren omslag (dat er vermoedelijk af gehaald moet worden), is me een raadsel. Een kwetsbaar boek,…
€ 32,00 - leDuc/De keuken van ons vader
Dit boek gaat over 'vaders die graag achter het fornuis staan en in de potten roeren voor de familie en vrienden'. Want niet alleen de moeders zijn keukenprinsessen, ook vaders staan aardig hun mannetje in de…
€ 22,50 - leDuc/Outdoor cooking
Na lente- en zomerrecepten uit Outdoor Cooking 1, nu recepten voor de herfst en winter. Originele feestideeën voor buiten: een druivenplukkersfeest, een paddestoelenzoektocht, een vissersfeest, een culinaire rally per 4X4, een…
€ 27,50 - leDuc/Carnet de cuisine Piet Huysentruyt
Het zesde deel in de persoonlijke en succesvolle reeks Carnet de cuisine De excentrieke chef-kok Piet Huysentruyt snelt in zijn kookprogramma's iedereen ter hulp, lost alle culinaire problemen op en geeft op de koop toe nog…
€ 45,00 - leDuc/Desire van Sergio Herman
DESIRE: Kroniek van Sergio Hermans laatste jaar Oud Sluis, een heruitgave in pocketformaat. Desire. Reflecties van een topchef beschrijft het laatste jaar van chef-kok Sergio Herman bij het inmiddels gesloten restaurant Oud Sluis.…
€ 17,50 - leDuc/Ons Eten van Mac van Dinther
Behoort bij de lijst van boeken van Tony Le Duc, maar niet echt een bijzònder boek...
Volkskrant-journalist Mac van Dinter dook in de wereld achter de Nederlandse maaltijd. Waar groeien de tomaten voor de soep van Unox? Hoe…€ 15,00 - leDuc/9715 Piet Huysentruyt
Nummer 0487 van de gelimiteerde oplage van 2500 exemplaren
PH 9715 is een tweedelig tijdsdocument over het bewogen en eigenzinnige leven van chef-kok Piet Huysentruyt. Het eerste deel van dit boekproject wordt een integrale…€ 140,00 - Serie Carnet de Cuisine
Puntgaaf, indrukwekkend rijtje boeken. In één koop, inclusief verzendkosten:
Carnet De Cuisine ~ Van Hecke
eenvoudige recepten uit de Noordzee
Geert Van Hecke restaurant de KarmelietCarnet De cuisine ~ Van Hecke
eenvoudige…€ 140,00